Teen Wolf

Sinds kort kijk ik een nieuwe serie, Teen Wolf en ik ben helemaal verslaafd. Teen Wolf is een serie van MTV USA en bestaat nu nog uit vier seizoenen, het vijfde seizoen komt dit jaar uit (vreugde dansje).

Het gaat over een jongen Scott Mccall, hij wordt gebeten door een weerwolf en turns daarna zelf ook in een weerwolf. Ik heb geloof ik wel iets met weerwolven en vampieren, alle Twilight films heb ik ook al met veel liefde bekeken. Jacob Black is natuurlijk ook een ontzettend lekkerding ; ). Maar verder over Teen Wolf, doordat Scott ook een weerwolf wordt moet hij leren met de ‘bijwerkingen’ om te gaan. Het weerwolf zijn beïnvloedt zijn leven heel erg, maar ook dat van zijn vrienden. Scott krijgt vijanden en allerlei complicated situaties.

Het is een leuke serie met romantiek, spanning en sensatie, teen drama en actie. Je kunt er lekker relaxed naar kijken, bijvoorbeeld op je bed met een zacht kleedje over. Ik vind het een echte aanrader. En als je de serie zelf al ontdekt hebt, laat me dan even weten wat jij er van vindt ღ

 

Advertenties

Een gedachte over “Teen Wolf

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s